Online disco bingo

‘Het zwarte schaap van de bingo dynasty’, zo wordt de Disco Bingo ook wel genoemd.
Geen grote zalen vol TL-balken waarbij je na het roepen van het zoveelste nummertje al in slaap gevallen bent… Wat dan wel?

Online Disco Bingo

Online Disco Bingo laat zich het best omschrijven als een online muziekspel waarin het publiek de hoofdrol speelt. Op de bingokaarten staan geen getallen maar bekende liedjes van (inter)nationale artiesten. Hoor je een liedje en staat deze op jouw kaart, dan mag je die afstrepen. Heb je een rijtje vol (of, later in het spel, een volle kaart) dan heb je bingo en win je één van de prijzen waaronder ons eigen Disco Bingo bordspel! Maar pas op: valse bingo’s worden uitvoerig bestraft. Enige muziekkennis komt dus van pas, maar is absoluut niet noodzakelijk… want hoe meer valse bingo’s, hoe leuker het wordt!

De DJ draait de show aan elkaar. De show wordt gepresenteerd door showmaster Yordi. Wees lief voor hem want hij bedient niet alleen de bingomolen maar ook het alom gevreesde bingorad! Het rad bepaalt welk gruwelijk lot jou ten deel valt bij een valse bingo: dansen op het online podium, luchtgitaar spelen, een liedje zingen of misschien nog erger!!

Een hilarische show vol muziek, spel en entertainment. Onze online variant spelen wij door middel van Zoom , waarbij alle deelnemers tegelijkertijd in een groep zitten te spelen. Vanuit onze studio hosten wij de Disco Bingo met onze DJ en presentator. Van te voren krijgen de deelnemers per mail een bingokaart met instructies toegestuurd. Achter de DJ staat een groot scherm geplaatst waar alle deelnemers zichzelf kunnen zien. Dit maakt onze Disco Bingo heel erg interactief! De Online Disco show duurt ongeveer 75 tot 90 minuten.

Uiteraard zijn meerdere sessies mogelijk.