High quality entertainment voor al uw evenementen.

Gaaf Events heeft sinds 2008 al honderden feesten voorzien DJ’s, artiesten, licht en geluid. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van verjaardagsfeest tot een disco of houseparty; wij adviseren u graag.

Wij adviseren op maat en streven naar een optimale balans tussen uw wensen en budget. We bieden u een persoonlijk intake gesprek aan waarin we uw wensen inventariseren, met u mee denken en de vertaling maken naar creatieve ideeën. Aan de hand hiervan werken we een passend voorstel voor u uit. Desgewenst kunnen we tevens een feest uitkiezen voor u om bij te wonen ter referentie. De shows van Gaaf Events zien er stijlvol en trendy uit en zijn voorzien van technisch vooruitstrevende apparatuur. Denk aan een luxe DJ-booth met LED techniek, een professioneel geluidssysteem afgestemd op de locatie en een high-end lichtshow. Onze lichtshow ziet u niet alleen, maar beleeft u!

Heeft u gerichte wensen of doelstellingen, dan vervaardigen wij graag een custom show, volledig op maat voor u en uw gasten. Elke show heeft een eigen identiteit en blinkt uit door een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

U kunt bij ons terecht voor de volgende discoshows:

Bedrijfsfeest
photo-1473177027534-53d906e9abcf
Bruiloften
photo-1459501462159-97d5bded1416
Disco / Classics
photo-1429962714451-bb934ecdc4ec
oj-directional
Staat uw feest er niet bij?
Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk alle artiesten

DJ’s, Saxofonisten, Percussionisten, etc…