• Marvyn & Marta zegt:

  trouwfeest

  Gaaf events is echte aanrader !
  We hebben vol vertrouwen David zelf de muziek laten uitkiezen voor ons trouwfeest en het was echt fantastisch voor jong en oud.
  Zowel de muziek als het geluid en het licht.

 • Schoovers zegt:

  Hoek van holland

  Alles was netjes geregeld, dj was ruim optijd. Wij hebben genoten van alle muziek en onze gasten ook!

 • Trouwerij

  Gaaf Events is echt een aanrader. David is altijd goed bereikbaar. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en maakte er echt een topfeest van. Hij was goed benaderbaar voor onze gasten. Iedereen had het naar zijn/haar zin. De photobooth was ook een groot succes. Heel erg bedankt! Groetjes, Tristan en Louise

 • Erica zegt:

  7 september een fantastisch bedrijfsfeest gehad, o.a. dankzij Gaaf Events. In het voortraject denken zij goed mee, hebben goede en bruikbare suggesties (bv. de aankleding feestzaal, inzetten fotobooth, percussionist naast de dj, gebruik van apparatuur bij optreden van een artiest).
  Communicatie via email verloopt vlot. Tijdens het feest werd met de muziek goed en gevarieerd ingespeeld op de samenstelling van de feestgangers. Verder professionele presentatie en aankleding, gaan flexibel om met afwijkingen in het programma.
  Dankzij Gaaf Events is de avond zonder onderbreking een top feest geworden. Bedankt David en Robert, jullie zijn toppers!!

 • Stephan en Christa zegt:

  Bruiloft Paal14 in Katwijk

  Wij hebben Gaaf events geboekt voor de verzorging van een drive in show op onze bruiloft. Onze eerste indruk was gelijk erg goed en het kennismakings gesprek hebben wij als zeer prettig ervaren! Wij hadden gelijk de indruk dat we met een vakman in zee waren gegaan. Tijdens het kennismakings gesprek hebben we de muziek die we wel en niet wilde horen doorgeven aan David.
  Zoals afgesproken begon de feestavond met rustige lounge muziek gevolgd door de dance hits van nu.
  Onze complimenten nogmaals voor David, die voor ons, en onze gasten er een onvergetelijke avond van gemaakt heeft!

  Groeten,
  Stephan en Christa

 • Arts zegt:

  DJ op onze bruiloft in Den Haag

  Voor onze bruiloft hebben we Gaaf Events gevraagd om een DJ te ‘leveren’. Hier hadden we geen betere keuze in kunnen maken! Gaaf Events zorgde ervoor dat zij ‘s middags al kwamen opbouwen zodat de soundcheck al geregeld was voordat we het diner op de locatie hadden. Het is maar een klein praktisch puntje voor ons, maar wel een topdienstverlening van de kant van Gaaf Events.

  Tijdens het feest zelf heb ik veel complimenten gekregen over de DJ. Hij voelde de groep gasten perfect aan en zorgde ervoor dat de dansvloer tot het einde geheel gevuld bleef. Voorafgaand hebben we een gesprek met Gaaf Events gehad waarbij we enkele muziekvoorkeuren door hebben kunnen geven. Ook hier heeft Gaaf Events rekening mee gehouden en vervolgens hun eigen ervaring gebruikt om te zorgen dat het feest nog beter los kwam.
  Voor eenieder die een bruiloft (of een ander feest willen geven) kan ik Gaaf Events met klem aanbevelen. Ze zijn professioneel, zorgen dat ze alle gemaakte afspraken nakomen en daarnaast ook nog eens heel prettig in de omgang.
  De muziek op een bruiloft kan heel sfeerbepalend zijn en een feestje maken of kraken. Gaaf Events……….. heeft gezorgd voor een topavond en een top bruiloft!
  Dank jullie wel!

 • Erik zegt:

  Verjaardag in een kroeg in Delft

  Voor onze verjaardag hebben we David van Gaaf Events als DJ gehad. We hadden een zaaltje boven de Wijnhaven gehuurd en David heeft er een super feest van gemaakt ! Aan het begin van de avond lekker relaxed en later op de avond zelfs de voetjes van de vloer. Het blijft toch afwachten als je een boeking via internet doet, maar Gaaf Events maakt het meer dan waar. Echt een aanrader!

 • Margot Dekker zegt:

  DJ op Single Party 35 + in Heerhugowaard

  Ik heb nu 3 keer een Single Party gegeven met een DJ van Gaaf events!! De muziek is aangepast op de doelgroep, niet te hard zodat men gezellig kan praten om anderen te leren kennen. De Dj draait echt te gekke muziek, je kan niet stil blijven staan. Men praat nog lang na over de sfeer, de prachtige lichten die de zaal omtoveren tot een ware disco en dat iedereen aan zijn trekken kwam!! Ik ben vaste klant geworden, Gaaf Events is echt aa te bevelen voor uw feest!!

 • Info zegt:

  DJ in dordrecht

  We hebben via Gaaf events een dj geboekt. Het offerteproces verliep uitstekend en David heeft dit uitstekend begeleid.
  De DJ heeft al onze wensen meegenomen in zijn muziek.
  Het was een heerlijke avond met ouderwetse dansmuziek.
  David en Maurice bedankt.

 • Patricia zegt:

  Dj op onze bruiloft in Alphen aan den Rijn

  Gaaf events heeft de muziek op onze bruiloft verzorgd. Wij wilde er een fout feestje van maken en hadden dus speciale muziekwensen en dat is gelukt! Er werd geluisterd naar onze wensen en we hebben die avond geen moment spijt gehad van onze keuze voor Gaaf events. Goede (foute) muziek, super geluid en mooie lichten, het was perfect! Zeker een aanrader!

 • Mark Kersten zegt:

  DJ, draaien op mijn feest in Den Haag

  Voor mijn 30e verjaardag heb ik Gaaf Events ingehuurd om er een spetterende avond van te maken. Dat is gelukt! Wat ik zelf prettig vind, is de professionele en tevens toegankelijke benadering waardoor je direct het gevoel krijgt dat het goed geregeld wordt en er geluisterd wordt naar je wensen. De gehele avond was en succes en ook de afwikkeling is uitstekend verlopen. Een echte aanrader als je feest organiseert waarbij je er zeker van wil zijn dat het goed geregeld is!

 • Femmy zegt:

  DJ in Den haag

  David bedankt voor de perfecte omlijsting van mijn feest.
  Ik hoorde al dat de eigenaar van de societeit ook erg onder de indruk was, wij geven graag jou naam door als iemand een DJ zoekt!

 • Guido zegt:

  Drive in show in Den Haag

  Gaaf events heeft meegeholpen met het organiseren van een surprise party, alles is mogelijk! Het moeilijke voor de DJ was dat de feestgangers een mix was nederlanders en surinamers. Maar hij heeft iedereen op de dansvloer gekregen en er een knalfeest van gemaakt. Zou iedereen dan ook Gaaf events willen aanraden, David bedankt!

Deel uw ervaring

oj-directional
Op zoek naar iets specifieks?
Laat het ons meteen weten!

 

Bekijk alle evenementen

DJ’s shows, bruiloften, bedrijfsfeesten etc…