Bruiloften

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Wij van Gaaf Events zijn gespecialiseerd in de verzorging van DJ shows op bruiloften door heel Nederland heen. Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij al honderden bruiloften van een supergaaf feest mogen voorzien. Wij denken dan ook graag met jullie mee en zetten onze expertise en uitgebreide netwerk graag voor jullie in. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Dit vertaalt zich in maatwerk en een persoonlijke behandeling voor elk bruidspaar. Elke bruiloft is persoonlijk met eigen wensen en eisen. Ons team staat graag klaar om jullie hierin te adviseren. Een bruiloft DJ, misschien een combinatie met een saxofonist of een andere artiest? Muzikale ondersteuning gedurende de ceremonie of borrel? Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden en voor elk budget! Kennismaken voorafgaande aan jullie feest is bij ons natuurlijk ook mogelijk.

DJ’s & artiesten

Jullie bruiloft is misschien wel het belangrijkste feest in jullie leven. Daarom is het belangrijk dat alles perfect geregeld is en niets aan het toeval wordt overgelaten. Daarom werken wij alleen met professionele DJ’s en artiesten met ruime ervaring met het optreden op bruiloften. Elke bruiloft is anders, jullie kunnen een voorkeur hebben van discoclassics tot dancemuziek. Daarom stemmen wij onze artiesten altijd af op de gewenste muziek op een bruiloft. Voorafgaande aan de bruiloft is telefonisch contact met de DJ of artiest altijd mogelijk. Zo vindt er een perfecte afstemming plaats en kunnen jullie op jullie feest zorgeloos genieten!

Informatie & kennis maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Vragen? Kennismaken? Naast dat wij telefonisch ( 06-50202108 )en per email ( info@gaaf-events.nl )7 dagen per week voor jullie ter beschikking staan spreken wij graag met jullie af voor een vrijblijvende kennismaking. Wij doen dit graag op de locatie waar jullie het feest zullen houden. Overdag aan het werk? Geen probleem! Ook ’s avonds staat ons team voor jullie klaar. Samen kunnen we dan jullie feest van A tot Z bespreken. Graag tot dan!

Onze DJ’s en artiesten zijn:

  • Allround
  • Professioneel
  • Representatief
  • Creatief
  • Flexibel
  • Punctueel

Bekijk de verschillende LED DJ Shows die wij te bieden hebben:

Basis
Turbosound geluidsset tot 75 personen
Truss DJ booth met witte of zwarte banner (optioneel eigen ontwerp op banner)
2 x LED parrenset
Pioneer DJ set
Fazer (nevelmachine)
Microfoon
Professionele allround DJ
Show van max. 5 uur
€ 749
Incl. BTW
Vraag offerte aan
Dj show basis
Deluxe
Turbosound geluidsset tot 125 personen
Luxe witte LED DJ Booth
2 x led inflatable zuil
2 x witte LED zuil
2 x LED movinghead (bewegend licht)
Pioneer DJ set
Fazer (nevelmachine)
Microfoon
Professionele allround DJ
Show van max. 5 uur
€ 849
Incl. BTW
Vraag offerte aan
Dj show deluxe2
Exclusief
Turbosound geluidsset tot 150 personen
Luxe witte LED DJ Booth
2 x led inflatable zuil
4 x witte LED zuil
4 x LED movinghead (bewegend licht)
6 x LED accu floorspot
Pioneer DJ set
Fazer (nevelmachine)
Microfoon
Professionele allround DJ
Show van max. 5 uur
€ 949
Incl. BTW
Vraag offerte aan
Dj show exclusief
Maatwerk
Een op uw wensen afgestemde licht- en geluidshow. Wij kunnen u desgewenst van A tot Z ondersteunen bij de productie van uw evenement.

oj-directional
Staat jouw evenement er niet bij?
Stuur ons een berichtje!

 

Bekijk alle evenementen

Disco shows, bruiloften, bedrijfsfeesten etc…

Bekijk alle artiesten

DJ’s, Saxofonisten, Percussionisten, etc…