De perfecte partner
voor al uw (online) events

Sinds 2008 kunt u bij ons terecht voor ondersteuning bij de organisatie van uw evenement. Door de veelzijdigheid van ons bedrijf kunt u vaak de complete organisatie aan ons uitbesteden. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van photobooth tot online Disco Bingo, wij helpen u graag!

Wij adviseren op maat en streven naar een optimale balans tussen uw wensen en budget. We bieden u een persoonlijk (online) intake gesprek aan waarin we uw wensen inventariseren, met u mee denken en de vertaling maken naar creatieve ideeën. Aan de hand hiervan werken we een passend voorstel voor u uit.

Heeft u gerichte wensen of doelstellingen, dan vervaardigen wij graag een custom show, volledig op maat voor u en uw gasten. Elke show heeft een eigen identiteit en blinkt uit door een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

BRUILOFTEN

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Wij van Gaaf Events zijn gespecialiseerd in de verzorging van DJ shows op bruiloften door heel Nederland heen. Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij al honderden bruiloften van een supergaaf feest mogen voorzien. Wij denken dan ook graag met jullie mee en zetten onze expertise en uitgebreide netwerk graag voor jullie in. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.

BEDRIJFSFEEST

Gaaf Events heeft sinds 2008 al honderden events voorzien DJ’s, artiesten, licht en geluid. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van photobooth tot hybride event; wij adviseren u graag.

LIVESTREAMS & WEBINARS

Bereik met webinars en live streaming voor evenementen meer mensen wereldwijd. Zo kunnen deelnemers in realtime jouw seminarie, beurs, congres, concert of festival volgen. Zeker in tijden van Corona is dit de manier om uw doelgroep te bereiken.

Wij kijken graag samen met u naar de opzet van uw hybride of online event en zetten onze expertise graag voor u in.

GAAF EVENTS

Kantoor en magazijn

Vlotlaan 210

2681 TV, Monster

info@gaaf-events.nl

+31650202108

KVK Nr: 54092310
BTW ID: NL001116888B94
BANK: NL97 RABO 0143027816