Alleen het beste entertainment voor uw evenement.

Bent u op zoek naar die ene enthousiaste en betrouwbare DJ die op het juiste moment het juiste nummer draait?
Die DJ die precies aanvoelt waar het publiek naar op zoek is en uw avond tot een geslaagd einde brengt?
Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Een combinatie van een DJ met live artiesten is bij ons ook te boeken. Zo krijgt u een frisse combinatie van hits gedraaid door de DJ met een live optreden van een muzikant. Een absolute aanrader voor uw feestavond, receptie of ceremonie!

Bent u op zoek naar iemand die uw feestavond helemaal compleet maakt en precies aanvoelt wat uw gasten willen? Zoek dan niet verder en huur een DJ in van Gaaf Events!

Gaaf Events heeft de beschikking over een groot aantal allround DJ’s die precies draaien wat u van hen vraagt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een DJ / drive in show voor u of wilt u graag een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en u ontvangt binnen 48 uur antwoord!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist samen met de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ. De saxofonist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De saxofonist speelt gedurende het feest in meerdere sessies mee met de DJ. De saxofonist komt standaard met onze allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziekstijl. De DJ & Sax show is een pakket van een attente allround DJ, compleet met DJ-apparatuur, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow met saxofonist!

Wilt u alleen een saxofonist boeken?
Standaard komt de saxofonist met een van onze top allround DJ’s. Heeft u zelf al een DJ en zoekt u alleen een saxofonist? Ook dat is bij ons los te boeken!

Gaaf Events heeft een team van meerdere saxofonisten en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s en saxofonisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele artiesten. Omdat we met een team van meerdere DJ’s en saxofonisten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Een prachtige muzikale toevoeging aan uw entertainment op uw feest of evenement. Van achtergrondmuziek met ballads tot opzwepende vocals op dancebeats…een MC of vocalist voegt net dat extra toe aan uw avond!

Gaaf Events heeft een team van meerdere vocalisten tot de beschikking, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle vocalisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele artiesten. Omdat we met een team van meerdere vocalisten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze percussionist (drummer) verzorgt een swingend en opzwepend live performance! Deze bijzondere act met live drums onthouden uw gasten nog lang. De percussionist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show.

De percussionist speelt gedurende twee uur in meerdere sessies mee met de DJ. De percussie komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziek stijl. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top-percussionist, professionele DJ- en geluidsapparatuur én een mooie lichtshow!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze DJ’s en artiesten zijn:

Allround

Professioneel

Representatief

Creatief

Flexibel

Punctueel