gAAF EVENTS CONCEPTEN

Sinds 2008 hebben wij een aantal succesvolle concepten ontwikkeld, waarmee wij u als totaalleverancier kunnen voorzien bij uw evenement.

U kunt bij ons terecht voor de volgende concepten:

DJ SHOWS

Waar vind je een ervaren DJ die alles perfect voor jullie regelt? En die bovendien goed past bij de setting die jullie voor ogen hebben? Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze. In een persoonlijk gesprek vertalen we jullie wensen graag naar een passend aanbod voor een bedrijfsfeest DJ Show.

LIVE ENTERTAINMENT

Bereik met webinars en live streaming voor evenementen meer mensen wereldwijd. Zo kunnen deelnemers in realtime jouw seminarie, beurs, congres, concert of festival volgen. Zeker in tijden van Corona is dit de manier om uw doelgroep te bereiken.

Wij kijken graag samen met u naar de opzet van uw hybride of online event en zetten onze expertise graag voor u in.

PHOTOBOOTHS

Bezorg jezelf en jullie gasten leuke, persoonlijke herinneringen! Maak je feest onvergetelijk met een van onze photobooths. 

AUDIO GASTENBOEK

Met een audiogastenboek leg je authentieke en ongefilterde voicemailberichten vast tijdens jullie bruiloft, babyshower en andere feestelijke evenementen. Een origineel alternatief voor het traditionele gastenboek en een leuke aanvulling op jullie feest!

LICHTLETTERS

De ruimte verlichten met jouw woorden? Jouw bedrijfsnaam in de spotlight? Het kan met behulp van lichtletters huren, geef jouw event een persoonlijke touch met lichtletters!

SILENT DISCO

Dans in stilte met onze verlichte hoofdtelefoons en creëer een unieke sfeer. 

ONLINE DISCO BINGO

Online Disco Bingo laat zich het best omschrijven als een online muziekspel waarin het publiek de hoofdrol speelt. Op de bingokaarten staan geen getallen maar bekende liedjes van (inter)nationale artiesten. Hoor je een liedje en staat deze op jouw kaart, dan mag je die afstrepen.

GAAF EVENTS

Kantoor en magazijn

Vlotlaan 210

2681 TV, Monster

info@gaaf-events.nl

+31650202108

KVK Nr: 54092310
BTW ID: NL001116888B94
BANK: NL97 RABO 0143027816